Eftersom jag inte hade något majsmjäl hemma blev det en blandning av havremjöl och mandelmjöl. Känslan av att ta på sig ett extra lager hud var påtaglig efter att ha haft klänning eller kjol som enda klädtyg under sommaren
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna fårni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Tillsätt mjöl, vaniljsocker, kakao & chokladen. I fredags var det kladdkakans dag. Mjuk och seg i kanten till och med och inte alls torr där som det lätt kan bli
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Det var såklart både mjöl och potatis i själva kakan, men jag beslutade mig för att försöka göra en variant utan dessa ingredienser och blev himla nöjd med resultatet
Nåja, det här är en artikel jag skrev för lokaltidningen förra månaden, det var jättefint då och vi tänkte att den "riktiga" sommaren inte ens börjat än
Tillverkarna har lyckats komma över billiga utfyllnadsmedel och tillverkningsmetoder som gör att det är billigt för dem att tillverka, men prissätt högt för att det ska vara nyttigare för oss att äta
Det pågår en hel del diskussioner om att det är felaktigt att använda namnen biffar, bullar eller korvar till sådant som inte är tillverkat av animaliska ursprungsprodukter
Kalla det vad ni vill. Mycket här i livet blir bättre när man toppar det med något extra. Det borde heta extra topping på tillvaron istället för extra krydda på tillvaron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.