Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
För en sominte tränar på gym så är nog det språket en annan kör med ganska så främmande kanske. Och nu ett cirka recept på goda knapriga kakor som jag svepte ihop när jag kom hem för lite extra energi
Mättande blir det i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende. ) Denna rätt får lite extra sting av sambal oeleken, som är en av mina favoritingredienser för att få lite hetta
Schyssta råvarorsomsagt. Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Tänker vi då på så mycket smak det finns i benen, som man gjorde förr då allt togs tillvara. Idag vill vi uppenbarligen att det skall gå så snabbt som möjligt att fixa käk
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att dettavar mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvarsom du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
och ska inte kännas som hundgodis i munnen. Tanken var god ,,,men detvar nog det enda somvar gott. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Ser du ordet "arom" så släng ifrån dig skiten så långt du bara kan, för det innebär att innehållet är så utarmat att tillverkaren har varit tvungen att proppa i smak som tagits fram på kemisk väg för att det ska vara ätbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.