Jag håller det receptet hemligt eftersom vi hoppas det brödet kan säljas i större skala framöver, precis som de Spröda frökex Huså Bröd bakar efter mitt recept
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Jag och Camilla som har skapat receptboxen Baka med Mindre Socker kommer att sälja den där. Denna helg kommer jag inte hinna med något bakandet, och knappt något bloggande heller för den delen
Lördag eftermiddag fixade jag påsen och limmade bilar runt kanten som en mur så de inte skulle ramla av i transporten, tryckte ner pinnen och hällde på resten av bilar
såg på ICA nu i veckan att de börjat sälja lakritspulver, från Kung Markatta, tänkte inhandla en imorgon då mitt lakritspulver tog slut idag, toppen att det börjat sälja på ICA för innan fanns det mest i speciallbutiker
På lördag ska en av våra tjejer stå i ett marknadsstånd och sälja kakor för sitt fotbollslag, valfri hembakad kaka eller kakor kommer varje familj vars barn spelar i laget, att bidra med
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Om vi ägnar oss åt lite mer lokalt onödigt vetande om skinkor så kan vi berätta att herr M beräknar att det kommer att säljas ca 1 ton rökt skinka på Håkans jobb denna julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.