Ryskt rågbröd med koriander
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter grovt rågmjöl
  • 8 dl kokande vatten
  • 1½ dl surdegsgrund av råg
  • 6 tim i degbunken
  • Rör ner 20 g jäst i ½ dl ljummet vatten
  • 1 msk salt
  • 1 msk honung
  • 1 tsk anisfrön
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 2 tsk korianderfrön
  • allt stöts lätt i mortel
  • 500 g specialvete av fullkorn
  • 260 g vetemjöl
  • Kör assistenten 3- 4 min till lagom konsistens
  • Jäs ca 1 tim i bunken.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.