Pensla små formar, exepmpelvismazarinformarmed smält smör. Fyllning. Låt domsvalna lite och garnera sedan med en klick crème fraiche, kräftsjärtar och dill
Biskvibottnar250 g mandelmassa 125 g strösocker [1,5 dl] 60 g äggvita [2 st] 300 g mörk choklad, att doppa i. Nougatsmörkräm80 g äggvita [2-3 st] 120 g strösocker [1,5 dl] 0,5 krm salt 100 g mjölkchoklad 50 g nougat 250 g osaltat smör, rumstempererat
Pressa ur saften, fyll på med vatten om det inte räcker. Pensla mandelmusselformarna med smält smör. Arbeta ihop rumsvarmt smör, socker, mjöl och vatten till en deg
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. g. f. c. k
Detta recept är inget nytt och intressant, men det är första gången jag har gjort minimuffinsmed choklad och för att fira det använde jag mig av literoliga tomteformar för minimuffins
Själv gjorde jag bottnarna på fredagskvällen och på lördagsmorgonen bredde jag på kolakrämen, la på de skivade bananerna, täckte alltsammans med toppar av spritsad grädde och sen strösslade jag riven mjölkchoklad ovanpå
Blanda färskost och crème fraîche medstenbitsrom, rödlök och smaka av med salt och peppar. En sådan här smörgåstårta iminiformat är lätt att fixaihop när man vill lyxa till lunchen eller fikatlite extra
Carina och Affe bor i ett gatuhus i Ystad med en härligtlummigliteninnergård där det grönskar iprincip överallt, det finnsnämligen ett oerhört stort blomsterintresse hos en i huset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.