Blanda grädde, mjölk och vaniljstången + fröna i en kastrull. Fördela smeten i små ugnsformar. Känn efter om de är klara genom att röra lite på formarna, smeten ska dallra lite i mitten
Till förrätt blev detFoiegras, som vi lade på tunt skivat bröd som vi stekte på. Jag och min polare Robban bestämde oss för att ta en lugn lördagkväll och laga lite mat
Smält matfettet eller skär det i små bitar. Det får inte koka. Vispa gulorna tills de börjar tjockna. Häll cirka en tredjedel av såsen i bottnen av en smord ugnssäker form
Reducera till hälften och dekorera tallriken med det. Ura maki med foiegras och äpplenDu behöver. Häll riset i en skål och slå över vinägern under omrörning och rör tills det svalnat
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.