Eftersom det tar en stund att koka ihop denna variantav refried beans så brukar jag göra dubbel eller trippel sats av receptet och sedan frysa in den färdiga röran i två till tre plastburkar
inlägg om ekologisk mat så har många av er haft frågor kring det där med. Ta ett par av de. vanligaste livsmedel ni brukar köpa, mejeriavdelningen är bra att börja på och så jämför ni innehållsförteckningen
Den klassiska fyllda lövbiffen som får räknas som en av 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
Men istället för att göra bullar av alltihop fick det bli både bullar och vetebröd. Åppellängd. Förra helgen rörde jag förhoppningsvis ihop årets sista vetedeg
De vuxna gillar ju också lasagne men visst det känns mer familjerätt än bjudrätt, men här blir det faktiskt lite mer av en bjudrätt, gott och vackert att titta på
I juli förra året lyckades jag få till en av de godaste hollandaisesåser jag någonsin lagat. Inte bara på grund av den fina smaksättningen i form av schalottenlök och gräslök
Smaka av med salt och peppar och severa. Om jag får tag på ett stycke lax en helsida eller gärna en hel tycker jag det är godast att ugnsbaka den på låg temperatur lite längre
Detta är en salt variant där vi mixade ner trista brödkanter från frysen istället (som blev över från den italienska smörgåstårtan) och lät dem ackompanjeras av italienska smaker såsom lufttorkad skinka, soltorkade tomater, basilika, rostade pinjenötter och parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.