Tillsätt salt, sirap och rågsikt. Den här variantenav hönökaka smakade kanske inte precis som originalet, men det gör inget för jag kan ibland tycka att originalet smakar lite väl sött
Blanda mjölet och saltet i en bunke. Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Smaka av med salt (och ev. Salt efter tycke och smak. Eftersom det tar en stund att koka ihop dennavariantav refried beans så brukar jag göra dubbel eller trippel sats av receptet och sedan frysa in den färdiga röran i två till tre plastburkar
Jag gör en vanlig dubbelpanering fast jag vänder först de saltade fiskfiléerna (godast är rödspättafilé tycker vi) i kokosnötsmjöl och sedan i uppvispat ägg
Dagensvariant, väldigt krämig och god. Detta är enfavorit i repris. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en ny version
Nu hade det varit lägligt att ge er ett recept på en stormkaka (ni som har läst Kalle Katt av Richard Scarry för era barn vet vad jag pratar om) men jag bjuder istället på enfrusen cheesecake med en söt och krämig kolasås på en knaprig och smarrig chokladcookiebotten
Den klassiska fyllda lövbiffen som får räknas som enav 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
s salta nötmix som består av mandlar, cashew-, jord- och pistagenötter. Godiset är mycket enkelt att göra och det kan varieras beroende på vilka nötter som används och om de är salta eller inte
Italiensk korv med basilikarisoni – gör så här. Skär djupa skåror i korvenmen inte helt igenom. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mitt itu
I med tomatpuré, krossade tomater, socker, salt, peppar och oreganon. De vuxna gillar ju också lasagne men visst det känns mer familjerätt än bjudrätt, men här blir det faktiskt lite mer aven bjudrätt, gott och vackert att titta på
I juli förra året lyckades jag få till enav de godaste hollandaisesåser jag någonsin lagat. nej, det måste ha varit något utöver det vanliga med med äggulorna, citronsaften och smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.