Jag har lite svårt att förstå de som tycker att pannkakor med grädde och sylt räknas som en måltid. För några veckor sedan när jag var på ICA och handlade bjöd de på Rotfruktspannkakor med bacon
Servera med lingonsylt, gräddfil och knäckebröd. En riktigt god och mättande pannkaka. Det går bra att blanda baconet direkt i smeten om man vill men jag föredrar att servera det knaperstekt vid sidan om
hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Servera pannkakorna nygräddade med jordnötsfluff, kokosbacon och flytande honung eller lönnsirap. Mosa bananerna med en gaffel och blanda med ägg, citronjuice och smör
Nötmjölerna karamelliseras lätt medlönnsirapen under bakningen så degsmulet får en knäckig smak. Det blev vackert med så små äpplen i en paj eftersom att jag kunde skära och baka dem i halvor
Valet föll på amerikanska pannkakor som skulle ätas medlönnsirap, bacon och stekta ägg. Jag bläddrade i kokboken "Tofvehult - följ med på vår smakresa" av Lena och Peter Göransson i eftermiddags
Godast och äta ljumma medlönnsirap. Passar verkligen superbra med dessa pannkakor. I dag lyxade jag till det och åt amerikanska pannkakor och för första gången åt jag lönnsirap
Smaka av medlönnsirap, salt och peppar. Om man vill festa till kycklingspetten lite extra kan man varva kycklingbitar med ihopvikta salamibitar och sedan linda in det i bacon, men det blir jättegott även utan de där salamibitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.