Att mat ska smaka gott är en självklarhet och något jag själv aldrig tummar på. Det finns massor med mat som smakar gudomligt gott och som dessutom är bra för både kropp och själ
Söndag Rotfruktsfrittata med inlagd lök. Knaprigt fiberknäcke till vardags och fest. Om några veckor ska mina elever få ha provsmakning av ostar och då ska de lektionen innan få baka knäckebröd, grissinipinnar och cantuccini som tillbehör
Ugnsbakad rotfruktsfrittata 4 portioner. Har nog inte stuckit under stolen med att jag gillar Hugh Fearnley- Whittingstall och det hör receptet kommer från hans bok Grön mat
Ugnsbakad Lammlägg 2-3 lammlägg 3 lagerblad 10 vitpepparkorn 1 gul lök, i bitar torkad rosmarin torkad timjan salt/peppar 4 liter vatten Bryn lammläggen runt om i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.