Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en röra. Hummus blir nästa recept på denna meze special. Supergott, lätt att göa och kan användas till så mycket
Knepet för att lyxas medhummus är att mixa den länge. Börja med att lägga alla ingredienser (förutom kikärtorna) i en skål och vispa med en gaffel eller en liten handvisp, tills tahinin blir en fast och vit massa
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
En enkel middag på färdigköpt Rostbiffmed en currydoftande Dansk Remoulad. En tunn skiva surdegsbröd på råg, med generösa mängder pålägg, gärna med en fet majonnäsbaserad sås
Jag älskar att servera min hummusmed grönsaksstavar och pitabröd bredvid. Detta recept är ett gammalt recept på bloggen som jag uppdaterat med lite fräschare bilder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.