Rosékarré och grillkorvar med fruktig potatissallad och gräslöksketchup
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gräslöksketchup
  • 8 –12 klasar röda vinbär
  •  
  • Grillat
  • 4 benfria, tunna skivor fläskkarré
  • 2 tsk citronolivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 msk rosépeppar
  • 2 –4 lammkorvar
  • 12 pyttechorizos
  • 8 mini-nürnburgwurstar
  • citronolivolja
  • svartpeppar
  • flingsalt
  • 2 dl ketchup
  • 1 liten gul lök, finriven
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk finklippt gräslök
  • Potatis- och fruktsallad
  • 10 –12 färskpotatisar
  • 8 skärbönor
  • 4 nävar mangoldblad, sköljda, torra
  • 100 g fetaost i bit
  • 2 saftiga päron, i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.