Jag har ett recept på ricottafyllda svampar sedan tidigare på bloggen och det är ett Jamie Oliver recept, men om jag ska vara helt ärlig (och det ska man ju) så är dessa mycket godare
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Senaste rätten vi provade laga till fick vi tips om i Amys blogg, men eftersom vi hade lite problem med att hitta mangold och hel spiskummin så fick vi förändra en gnutta på orginalreceptet (som ni hittar här)
Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten
Servera med. Koka pastan tillsammans med squashen. Stek kyckling tillsammans med salviablad i lite av oljan, och häll över på en tallrik medan du gör tomatsåsen
Canneloni. Krossa de hela tomaterna med en trägaffel. Canneloni. Smaka av såsen med salt och peppar. Skölj spenaten och lägg den i en panna med lite smör
Servera direkt med en god sallad. Koka pastan tills den har mjukna med fortfarande ger tuggmotstånd, mina kokade ca 2 min mindre än vad paketet rekommenderade. Fyll snäckorna och lägg i formen, täck med den rivna parmesanosten och grädda i ugnen i ca 20 min i 225 grader
Cannelonisar kan man fylla med mycket. Idag nöjer jag mig med färdiga färska plattor. Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.