Man lockas- eller i alla fall inte jag- att ta vägen förbi affären och köpa något snabbt attlaga eller färdigmat, när man förberett innan och det går lika fort som att koka pulvermos och fiskpinnar
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Så mycket enklare än att doppa i skålar faktiskt. Fisken som i det här fallet är vanlighederlig torsk skuren ibitar, har helt enkelt doppats iuppvispat ägg som fått en dutt salt isiginnan också
Faktum är attfisk är mat som nästan lagarsig själv. Attlagariktigt god fisk är inte alls svårt. Enklare än så blir det nog inteattlaga en god “vardags middag”
När jag kommer hem sent och är själv brukar jag intevilja ställa mig och lagamat. Hur som helst, ofta brukar jag göra iordning något jag lagattidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Helt galet billigt och otroligt gott. Nej, det här har inteblivit en asiatiskmatlagningsblogg, men med veckans oplanerade tema passar jag på attskriva ett inlägg om hur man lagar en autentiskfriedriceiThailand
För att lyckas med det tror jag att man ska låta barnen vara med och vara delaktigai köket så de får se hur matentillagas och vilkaingredienser som finnsimaten de ska äta
Matlagningstekniki all ära… Men atthitta på nya recept är ju tusen gånger roligare, eller hur. Förutom att det är gott och krispigtatt panera fisk, skyddar faktisktpaneringenfisken från den starkaste värmen
Carbonaran är godast när den är alldeles nylagad,tillsammans med ännu mera Parmesan och givetvis nymalen svartpeppar, men funkar självklart även imatlådan dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.