Att laga till en Carbonara
Klorinhäxan
Klorinhäxan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 500 g Spaghetti lr Tagliatelle
  • 300 g färdigskuren bacon
  • 4 ägg (jag använder bara gulorna)
  • 1,5 dl nyriven Parmesanost
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 Häll av vattnet när pastan är al dente, d v s med lite tuggmotstånd och låt rinna av en stund tills vattnet runnit av. Häll tillbaka pastan i kastrullen.
  • 3 Stek baconen knaprig.
  • 5 Häll den knaperstekta baconen och äggröran i kastrullen med pastan och rör om ordentligt.
  • 6 Ställ kastrullen med pastan och resten av ingredienserna på plattan igen, på svag värme och hetta upp i ca en minut. När såsen tjocknat en aning, är din Carbonara klar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.