Det är farligt att laga mat med andra. Valet föll på Roganjosh, en härligt röd lammgryta. Särskilt om den man lagar mat med helt saknar spärrar, precis som en själv
Tillsätt ingefäran och vitlöken och lät det fräsa med i en minut. Roganjosh är en rätt som kommer ifrån Kashmir (även om den kanske har Persiskt ursprung)
Tillsätt ett par skvättar kokande vatten, roganjosh-pastan och kikärtorna med spad. Späd med kokande vatten om den blir för torr och mosa lite av grönsakerna om du vi ha "grötigare" konsistens
Alsace ligger granne med Tyskland. Ansa och skölj blomkålen. Den vanliga varianten blir ofta lite trist, men med vitt vin i såsen får den en välbehövlig smakskjuts
Häll i blomkål och broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens
Smaka av med salt och peppar. Gratinerad blomkål. Täck med ost och gratinera tills det fått färg, c. Lägg blomkålen i en ugnsfast form, och fördela champinjonstuvningen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.