Ibland är det så skönt med enkel mat. som uppskattas. Denna korvpytt är ett exempel på det. Kräver inte så mycket och oftast har man det flesta av ingredienser hemma
Jambalaya har rötter både i Karibien och kreolska Louisiana med spanska och franska influenser. Traditionellt ska det ingå kött, grönsaker, buljong och ris i en jambalaya
Det blev det dock INTE idag utan idag blev det lite mera en rispytt med köttfärs,. När jag ska göra något med köttfärs blir det nästintill alltid typ köttfärssås
Kokt ris i en rispytt. Eftersom jag misstänker att det är fler än jag som alltid får rester över när jag kokt ris (eller potatis, eller pasta, eller köttfärssås…) har jag sammanställt en bängalista över vad du kan göra om du som av en händelse råkar koka för mycket ris
Koka riset. Ansa och skiva svampen och stek i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Strimla kålen, paprikan och kasslern och låt det fräsa med svampen i 5 minuter
Koka riset. Ansa och skiva svampen och stek i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Strimla kålen, paprikan och kasslern och låt det fräsa med svampen i 5 minuter
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Låt ärterna tina i en skål med vatten. Vispa upp äggen med salt och peppar och stek i en stekpanna med smör till en omelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.