Rispudding med julig rödkål
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 dl ris
  • 3 dl vatten
  • 8 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk socker
  • 0.5 st saffran
  • 0.5 tsk malen ingefära
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 4 msk hasselnötter
  • 1 st rödkål
  • 2 st rödlökar
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl russin
  • 3 krm sambal oelek
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 tsk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.