Finhacka gurka och mynta och blanda med yoghurten. Låt stå i kyl och dra fram till servering. Fräs löken med spiskummin, gurkmeja, koriander, cayenne, kardemumma och rapsolja några minuter
Vi serverade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås med fetaost och gräslök (se här). Jag använde dock mitt eget välbeprövade recept till själva biffarna, eftersom jag vet att de har en bra konsistens och håller ihop bra vid stekningen
Nämligen pocherade ägg i krämig tomatsås medgarammasala. Efter att ha grubblat hur jag skulle göra med den här måltiden så slutade det med att jag serverade min indiska gryta på en bädd av naturell yoghurt och hembakat naanbröd
Låt gurkmeja ochgaram fräsa med en stund. Receptet kommer ursprungligen från tidningen Laga Lätt, men jag minskade ner på tomaterna och en aning på kryddorna
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.