Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkankokade. Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofimed bloggen Matsafari
Vitsparris kan skalas medpotatisskalare. Skär av litei nedre delen om den är torr och träig. Se till att allt skal kommer med, annars blir det hårda trådar kvar
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vivill ju att dom ska komma tillanvändningistället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
När det börjar fräsa tillsätter du saffran och spiskummin och låter det fräsa med någon minut. Färsk korianderblirpricken över i, men kan så klart uteslutas av den som inte uppskattar smaken
Då kokade jag saft istället - för då behöver man inte kärna ur bären. En annan klar fördel med körsbärssaft är att det är något av det godaste i hela världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.