Låt torsken rinna av och torka den med hushållspapper. Lägg i torsken och låt stå i rumstemperatur ca 40 min. bitar torsk, (ca 125 g), gärna av ryggbiten, MSC eller kravmärkt
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
4 bitar torsk, ca 130 gram per person. 2 grillade paprikor i lag. Sen ett par veckor kör jag 5. 2 dieten. Meningen är att detta ska bli ett levnadssätt för mig
Fördela torsken på foliearken. Salta torsken och strö på fänkål och fänkålsfrön. Fördela matjesröran på knäckebröden och servera till torskpaketet, morötterna och citronklyftorna
Rimmadtorsktorskden avsilade dillen från dilloljansalt och pepparplastfolie och alufoliePutsa torsken och lägg två fileer ovanpå varandra med dill i mellan
Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Skummig vitvinssås smasatt med rökt fläsk2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 3 dl fiskbuljong (eller musselbuljong) 2 dl vitt vin 3 dl grädde 50 g smör 1 citron rökt sidfläsk (varmrökt, svålen) olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.