Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Mixa kikärtor med vitlök och olivolja till en slät crème. Blanda yoghurten med myntan. Pensla zucchiniskivorna med olja och grilla dem ett par minuter till fin färg
Lägg morötter odh salladslök på ett fat och krydda med svartpepar, salt och spiskummin. Antingen kokta i lättsaltat vatten serverade med en stor klick smör eller lagda på grillen och kryddade med svartpeppar och spiskummin
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. (Håller någon vecka i kylskåp i en ren streiliserad burk med lock)
Smaka av med salt och peppar red vid behov såsen. Såsen i botten, fisken därpå, zucchini vid sidan, strö de mixade oliver på, dekorera med Liebsticka eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.