Skär tomaterna i halvor och peta försiktigt ur kärnorna med en liten sked. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i tomaterna och fräs dem i ett par minuter, men se till att de behåller sin form
Här kommer en supergod kycklingrätt med en massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt med grönsaker och allt på samma plåt
Den fjärde och sista rätten av den färska pastan jag inhandlade för en tid. Jag skar alltså den sitsta biten pasta i strimlor och kokade som om de vart fettuccine
Hej underbara söndag med solsken och sjyst häng ute. Idag var Jonas och arbetade vid vårt hus och jag, Elsa och grannarna slöt upp med lite fika i solskenet
Salta och peppra filéerna och stek tills de är genomstekta. Låt svalna och skär i små kuber. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen, smaka av med salt och peppar
Inspirationen kommer från ännu ett par matbloggare då jag hittade receptet hos Mårtenssons kök och som den ostgalning jag är blev jag tvungen att testa
Jag bakade två kladdkakor (har tjuvsmakat på båda och de var väldigt goda. ), en päron och valnötskaka (bakat förut så den vet jag är jättegod) samt choklad och hallonmuffins
Den där mikrovågsugnen är alltså bra på många sätt - inte minst så verkar den ha skruvat ur mina hårt fastsatta tummar och gjort så att jag äntligen kan bocka av saker från min to-do-lista
Kombinationen spenat och ricotta har länge varit förbjudet i vårt hem. För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.