grå- eller svartpulverfärg. Jag har gjort en stegförsteg beskrivning på hur man gör nallen. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
När det ser ut ungefär som ovan är det dags att tillsätta Ricekrispies och stänga av plattan. -D)Denna satsen räckte lagom till kistan med lock på denna tårtan jag gjorde för ett tag sedan
Ska dekorationen med ricekrispiestreat kunna ätas bör den göras högst tre dagar i förväg. Om den ska täckas med sugarpaste eller marsipan så görs det med fördel medans massan fortfarande är klibbig
Ett helt galet godis från det godisgalna landet i väst är Rice krispie treats – som utgår från huvudingrediensen Ricekrispies, en puffig frukostflinga som numera finns här i Sverige också
Ricekrispiestreat är också vanligt att man använder när man modellerat ätbara saker, framför allt stora saker där man gör basen av ricekrispiestreat och sedan täcker med sugarpaste eller marsipan
Fördelen är ju också att man kan göra stora modelleringar och figurer utan att riskera att de sjunker ner i tårtan, för de väger ju väldigt lätt i jämförelse med figurer gjorda helt i sp eller marsipan
Den inspirerande bloggen Johannas Tårtor () är skaparen bakom de söta modelleringarna ovanför där både hopptorn, höstack och prinsesstorn helt är gjort i RiceKrispiesTreat
Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg. ) Men jag tänkte ändå försöka hjälpa till att visa hur man ska göra efter som jag vet att det inte är det lättaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.