Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Idag, den andra dagenav vårat test av Linas inspirationskasse, stod kycklingwraps på menyn. Ja, imorgon blir sista dagen med matkassen, då utvärderar vi också kassen som helhet
När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Vi har ätit rester av julmaten på längden och tvären så ikväll ville jag äta något annat men samtidigt känns det dumt att kasta mat när den blir dålig så jag kombinerade ihop en jättegod middag
(Om du funderar över vad den rödorange mojängen till vänster om riset på bilden ovan är för något, hittar du svaret i mitt gästinlägg hos Sandra från gårdagen
Tillsätt mjölken och rör noggrant låt stavningen koka upp under omrörning. Tillsätt grädden och steken, låt stavningen puttra till lämplig konsistens (om den är för tjock kan du tillsätta lite mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.