En nyfångad regnbåge, så god att den smälte i munnen när det var dags att äta. Regnbåge. Fisken lade jag i ett foliepaket på grillentill dess att den var klar
Ugnsstekt regnbåge med potatis och örtsås (recept se ovan. För nån månad sen fickvi två nyfiskade regnbågar av mina föräldrar, och nu gjorde vi slag i saken och lagade till en av dem
IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Regnbågei ugn, kokt potatis och en väldigt god dillsås. Igår var det Patrik som stod för maten. När vi tjejer kom hem från Amandas fotbollsträning så stod maten på bordet
Klipp bort gälarna på fiskarna. Lägg fiskarna på foliearken. Salta och peppra inuti. Fyll bukhålan med skivad purjolök, dillkvistar, rivetcitronskal och smörklickar
Idag bjuder jag på en enkel brunch, med varmrökt regnbåge och en krämig äggröra. Nyårslöften Så här strax efter Nyår, är det nog många som börjat ta tag isina löften om ett sundare liv, det kommande året
Sen måste jag slå ett slag för det här med foliepaket. Hoppas ni är många som sitter och planerar er valborgspicknick just nu, och gör niinte det så funkar det här fint att köra i ugnen ock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.