Ekologisk regnbåge till Alla Hjärtans Dag
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2009 Tim Adams Semillon (nr 99129) 139 kr Ett torrt fyllig vitt vin, mycket frisk i smaken och ett vin som väl behöll balansen till den här fiskrätten.
  • 2 pers
  • 1 regnbågslax på ca 400 g (eller
  • 2 färdiga filéer)
  • 0,5 fänkål
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 gul lök
  • 2 dl färsk persilja
  • smör
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vitt vin
  • 0,5 fiskbuljongtärning Salt
  • Citron
  • 250 g svart pasta
  • 2 dl bondbönor
  • Smör
  • salt
  • Dill
  • Persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.