Det är en dag som bara dyker upp och oftast har ju redan våren gjort sitt intåg. Alla eftersläpande flyttlådor kunde vi packa upp idag och vi har firat att en lång renovering/inredningsfas nu är klar
Härom veckan kom jag hem från jobbet till bästa fredagsmaten. Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar. Förbered päronen genom att kärna ur det och dela i 8 klyftor och vänd dem i olivolja
Därför bjuder jag såklart på Red velvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Red velvet tårta. Det läckra med denna red velvet är att bottnarna är röda och det går åt en hel del röd karamellf'ärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.