MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Receptet hittade jag hos Ica. Den här goda kladdkakan medvit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Nu blev det två inlägg lite tätt här idag men jag tycker om att lägga upp recepten rätt tidigt på fredagarna så att ni har chansen att planera in och handla ingredienserna ifall ni vill ge er på ett eget försök
Några vinbär hamnade i en kaka som jag även smaksatte medvit choklad och cashewnötter. De flesta bären hamnade i frysen i väntan på de svarta vinbären som jag tänkt blanda dom med när jag gör saft
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Recept - Kladdkaka medvit choklad - Mycket god. _________________________________________________________________________________Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR >>
Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
När man delar recept på en rabarbercheesecake medvit choklad. Rabarbercheesecake medvit choklad. Krossa kexen fint i en mixer (eller lägg i en plastpåse och krossa med en kavel) och blanda smulorna med smält smör
-)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon. -) Så detta får bli mitt bidrag till Månadens blogg på Matfeed, där denna månads tema är bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.