Lägg de i en ugnsfast form, lägg hackade tomateroch grillade paprikor över. Stora sjöar här och var. Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde
Simos specialtapas, crostini med tapenade och soltorkade tomater. Soltorkade tomater. Tapenade är en sorts röra av svarta oliver, solrosolja, vitlök och ibland med ingredienser utöver standard
Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Den här pastan blev oväntat god, och det tack vare mammas hemodlade körsbärstomater som jag hade i. De var så söta och goda och liksom sprack i munnen på det ljuvaste sätt
Kyckling med provencalska kryddor, tomatoch kokos. några nävar ruccola och någon msk pumpakärnor. Rör i provencalska kryddor, krossade tomater, kokosmjölk och buljong
Tärna squashen, pressa vitlöken och skär soltorkade tomaterna i mindre bitar (låt gärna tomaterna ligga på hushållspapper som suger upp delar av oljan först en stund)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.