4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Börjar med att dela med mig av de två recept jag joxat till de två senaste dagarna. Hacka lök och riv morötterna, tillsätt det i färsen och stek någon minut till
Jag älskar att piffa upp min quinoa/bulgur/couscous/matvete/liknande med grönsaker och kryddor. Idag blev det en variant quinoa med krossade tomater, morötter och squash
Här kommer receptet. Jag fann en liten fiskfilé och en sötpotatis och experimenterade med det. Eftersom sötpotatisskivorna inte var inne lika länge som när jag gör ugnsrostad sötpotatis blev de mer krispiga och inte lika söta
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.