111 dl (660 g) Kungsörnen KärnvetemjölKolla gärna in Matgeeks video när han bakar nattjästa frallor för att få bakninginstruktioner steg för steg. Grädda i 250 grader tills frallorna fått ordentligt med färg
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
5 dl mjölk1,5 tsk salt50 gram jäst1 msk honung eller sirap (jag tog honung)0,25 dl matolja7,5 dl vetemjöl5 dl grahamsmjöl, dinkel eller rågmjöl (jag tog rågmjöl) Valfri topping på frallorna GÖR SÅ HÄR
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Igår önskade dottern sig kräm och smörgås under dagen så vi passade på att koka en sats jordgubbskräm och så bakade vi härliga frallor som serverades med gott pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.