Testa nimed vetja – bra idéer är ju tillför att spridas. Ibland kan man verkligen slå sigför pannan och tänka ”varför kom jag inte på det själv”, men ibland behöver man äta inspiration av andra (tur är väl det
Rör ned vitlökskrosseti stekpannan. Perfekt förtidsoptiminsten. Smaka av med salt och peppar. Häll över löken till en kastrull ochtillsättcremefraiche, senap, citronsaft, torkad dilloch färsk persilja
För vem har inteätitröstimedcreme fraîche, stenbitsromoch hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrättförmin del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Öppna ostronen med en ostronkniv (var försiktig. Som vanligt blev det litestressigti slutet på förra året och bloggen blev litelidande, men jag hoppas ta igen det nu framöver
Smarrigmarinad som passar bra till både grisoch nöt. Salt och peppar. Fler recept finnsikategorin ”matrecept ochtips” som du hittar under minpresentationsbildlite längre ned i vänster sidokolumn
Krydda med salt och peppar. Blanda övrigaingredienseroch häll såsen över fisken. Enkelt att göra men tycker tyvärr att det var otroligtdålig smak på allt i detta receptet
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form
* Lägg grädde, ägg ochdijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inteför länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Servera med pasta eller ris. Garnera med dragon. Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Vispaihopcremefraichenmedfiskfondoch pressad citron. Nu ska jag skynda mig att leta upp några raggsockar och en tjockare myströja för de va väldigt va det kyler på snabbt från stengolven när ruskvädret kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.