1 kakaonibs1.
Mixa valnötterna tills de är grovt hackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa hastigt ihop allt.2. Tryck ut massan i en form med bakplåtspapper, cirka 14 x 20 cm. Låt stå i frysen medan frostingen görs.3. Dela, kärna ur och skala avokadon. Mixa den till en slät massa tillsammans med alla ingredienser utom kakaonibsen.4. Bred massan över kakan, strö över kakaonibsen och ställ tillbaka i frysen eller i kylen tills frostingen har stelnat. Skär i bitar.
Riv mandelmassan grovt och vispa den med smöret. Skär i bitar och garnera med godisägg. Klä en liten form med bakplåtspapper, cirka 18x25 centimeter, eller vik en låda av bakplåtspapper i den storleken och ställ den i en form eller på plåt
Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper
Garnera med vispad grädde och hallon. vetemjöl, 90 g. 1smör. 1strösocker. 1vatten. 1ekologiska citroner (finrivet skal av 1 citron och ca 4 msk pressad citron)
Sponsrat samarbete med N. Jag kan inte låta bli att svänga ihop dom med jämna mellanrum och varje gång jag öppnar kylen och kommer på att den finns "Twix" kvar blir jag lite extra glad
En god och enkel frostingmed cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.