Smårätt eller efterrätt. Skillnaden ligger i om och i sådana fall hur mycket honung som tillsätts. Mal svartpeppar ovanpå och servera med en sallad på t
Snabba frallor. Lovade ju receptet både här och på Instagram så nu kommer det här då. Snabba och goda frukostfrallor utan jäsning är verkligen grejen för oss på slöa helgmornar
Dessa har jag velat prova så himlans länge men det har inte funnits tillfälle att göra dem. Härom veckan var vi i en godisaffär där de inte tog kort under en viss summa som betalningsmedel så då fick vi helt enkelt köpa på oss mer godis
Jovisst är de goda, men det blir inte riktigt samma magi mellan kokosen, smöret och sockret som det blir när man använder vanligt eller helst finkornigt råsocker till de här små raringarna
Godmorgon raringar. Ingen mer panikångest. Sally sa till mig att" det är ju bättre att ha ångest. Människor med ångest har ju en mycket mer kreativ sida än andra, en god analytisk förmåga och ett intellekt över det normala" då mådde ja genast bättre
Varför inte testa att göra din egna inlagda gurka. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. ja jag tänkte såhär till MIDSOMMAR det är så jätte gott till både mat och att lägga på mackan
Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
Det här är mycket godare än det ser ut – jag lovar. Färgen som är en brungul ockra gör sig inte riktigt bra på bild… Att fotografera brun mat är sannerligen en utmaning vill jag lova
Uggle-Cupcakes/Cupcakes ugglor. Publicerat. 2014-01-20 // 21. 50. 37 - Kategori. Cupcakes - Kommentarer. 3. Visste ni om att jag är helt tokig i ugglor
Chokladcupcakes med marshmallow-liknande fluff gjort av skumtomtar. Det här receptet på cupcakes kommer sig av att jag hade en påse skumtomtar kvar sedan jul och när jag satt i ett väntrum och bläddrade i tidningar såg ett recept på panna cotta på skumtomtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.