Servera gärna med smör och ost, eller medkanelsmör. Då hade jag alltid scones i frysen, fast då var det mest vanliga scones med olika mjölsorter och kryddor
Jag fortsätter temat med lite striktare kost och idag har jag bytt ut grädden eller yoghurten med bär som jag vanligtvis har till kesoplättarna mot kanelsmör
Dela sconesen, bred på det goda kanelsmöret. 3 dl vetemjöl3 dl fiberhavregryn1 msk bakpulver1/2 tsk salt2 msk strösocker2 tsk grovstött kardemumma1 dl Arla smör-&rapsolja2 dl Arla Ko gräddfil Kanelsmör. Platta ut degen med mjölad hand till 2 runda kakor, ca 12 cm i diameter på ett bakplåtspapper på en plåt. Skåra dem med kniv i 4 delar
Kanske att ta i lite men mmmm va gott det är med en riktigt krämig kanelomelett. Har faktiskt testat kanelsmör innan men inte publicerat vad jag vet, tänkte väl att ni skulle gapskratta åt mitt tilltag
Njut med en god kopp Kaffe eller vad du föredrar. Vetebröd (med eller utan fyllning)Ca 3 dl mjölk1 dl strösocker1 msk kanelSmör till stekningGör så här
Pinnbröd medkanelsmör. Servera med extra socker och massor av kanel. Näst skrabbelucker är fattiga riddare tveklöst det bästa man kan göra i en stekpanna
Dela sconesen, bred på det goda kanelsmöret. Platta ut degen med mjölad hand till 2 runda kakor, ca 12 cm i diameter på ett bakplåtspapper på en plåt. Skåra dem med kniv i 4 delar
Kardemummascones medkanelsmör. Det är kaffe som gäller och då en stor mugg med sojamjölk i. Kanelsmör. På vardagar äter jag en smörgås eller lite sojayoghurt med müsli på jobbet, strax innan jag ska ha min första lektion
Forma till små bollar och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Skär rabarbern i bitar om ca 1 cm, och lägg dem ien kastrull tillsammans med 2 msk socker och vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.