När jag var hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innan jag gastade att det här receptet måste jag ha, alltså sååå goda
Ok dom fick pasta och bröd till men men pastan var iaf glutenfri. Färsk spenatRuccolaStekt aubergineStekt paprikaGurkaWalnötter Chèvre RödlökAvokadoAll kryddat med himalayasalt, svartpeppar, cayennepeppar och färskpressad citronHa en fortsatt trevlig lördag och
Blanda snabbt ihop smuldegen i matberedaren. Ställ i kylen medan du gör fyllningen. Skär rabarbern i bitar och blanda bitarna med socker, potatismjöl, kanel och vaniljsocker
Kan nog vara det godaste jag gjort. Roligt att se hur oeniga vi var, men vi lyckades ena oss till slut vilka vi tyckte var fina och vilka som vi inte ville ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.