Idag har vi äntligen mumsat på årets första rabarberpaj. Rabarberpaj Du behöver. Denna rabarberpajen var mitt allra första inlägg här på bloggen för nästan 3 år sedan
Nyp ihop margarin, mjöl och florsocker till en smuldeg. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Låt denna vila i en plastpåse i kylen ca 1 timme
I helgen som gick skördade vi vårens första rabarber. Vi gjorde världens godaste smuldeg och strödde uppe på rabarbern som vi stekt i smör, kardemumma och ingefära
Här fortsätter sjukstugan, Tiril har haft feber hela helgen och blir hemma fortsatt till veckan. Jag jobbar kvällar så vi kan lösa det utan vabb mer än nån halvdag tror jag
Therese är precis som jag mycket förtjust i allt gott från naturen, så jag tipsade om receptet när hon hade varit ute på en fototur i skogen häromdagen och hittat vårens första harsyreblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.