Rabarberpaj med vaniljkräm
GinasKitchen
GinasKitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl florsocker
  • 200 g kallt smör
  • 1 msk kallt vatten
  • och
  • 30 minuter Ha
  • 500-600 g rabarber
  • 1,5 dl strösocker
  • 25 g smör
  • 1,5 msk kokmarsanpulver
  • 4 msk snabbmarsanpulver
  • 200 grader
  • 10 minuter
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk strösocker
  • 1,5 msk kokmarsanpulver
  • snabbmarsanpulver
  • 2 dl kall mjölk
  • 4 msk snabbmarsanpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.