Rabarberkaka med kanel- och hasselnötssmul
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kanel- och hasselnötssmul
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 1/2 dl hasselnötter ( 75 g)
  • 100 g smör
  •  
  • Kaksmet
  • 175 g smör
  • 2 1/2 dl strösocker
  • 2 st ägg
  • 2 1/2 dl gräddfil
  • 5 dl vetemjöl ( 300 g)
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 400 g rabarber
  •  
  • Tillbehör
  • vaniljsås (gärna hemmajord)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.