När det vankas kalas är det perfekt att baka ilångpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkakatillmin födelsedag
Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, kardemummaoch salt. Det är med andra ord Lars som får stå för grävandet och pysslandet i trädgården
Och eftersom det är skördetid för mycket bär nu får ni hålla till godo med ännu ett recept. Synd bara att eftersom jag sovit bort halva dagen så hinner man intemed så mycket
Rabarberkakamed mandel ochkardemumma. Det är ju helt magiskt gott med rabarber ochkardemumma. Fördela smeten i formen och toppa med rabarbern, som du antingen kan lägga i på längden, eller skära ibitar
Säsongens första rabarberkaka smakade precislika gott som den ser ut på bilden. Smält smöret, rör i mjölken och malen kardemummaoch blanda det med äggsmeten
Denna gång nyttigamuffinsmedhallonochkardemumma. Lagom söta ochmedfinsyrlighet från hallonen. Jag toppade även med rostade kokosflagor som gav både supergod smak ochlitekrisp
Rör ner smöret och mjölet väl blandat med de torra ingredienserna. Smörj och bröa en långpanna, häll i smeten och strö på kanel och ( kardemumma ) efter eget tycke
) Receptet kommer från Linneasskafferioch det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammansmedhallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemummaifyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.