Lägg på några bär eller klicka lite sylt på varje muffins. Ställ ut muffinsformar på en plåt. Häll upp smeten till 3/4 i muffinsformarna. 2 dl bär eller
Fyll en muffinsform med sex stycken engångsformar. 6 st stora muffins75 GRAM SMÖR2 DL ÄGG1 DL SOCKER1 TSK VANILJSOCKER1 TSK BAKPULVER2 DL VETEMJÖL6 STORA BITAR MJÖLKCHOKLAD EX
Som kladdkaka ellermuffins. Finns säkert mycket att säga om traditionernas varande eller ickevarande, men avhåller mig från det och tänkte istället serva er med recept på semlor och modernare varianter av desamma
25 dl mjölkHäll i klädd eller bröad form. Skiva 4 rabarber ( beroende av storlek på rabarbern, så kan det ju både vara mer eller mindre ) och blanda ev med 1 tsk ekologisk torkad ingefära
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Servera kakan som den är eller med vaniljsås eller glass. 5 dl naturligt glutenfri mjölmix, (t ex Schaers Mix C, Sempers Fin mix, Lailas Gula eller Mixwell naturligt gluten- och laktosfria mix). 5 dl naturligt glutenfri mjölmix, (t ex Schaers Mix C, Sempers Fin mix, Lailas Gula eller Mixwell naturligt gluten- och laktosfria mix)
Fyll muffins formarna till 1/3 och klicka sedan i lite nutella och fyll sedan till 2/3 med smeten. Tips, lägg en marsmallow uppe på och ställ in i ugnen i 5 minuter eller gör en maräng och gör samma sak
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Denna tårta hade vi både på midsommarafton och på Hugos kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.