Börja med att riva squashen och lägga den i en pajform (som inte behöver smörjas). En paj som inte är en riktig paj för jag skippar botten och lägger istället ett tjockt lager strimlad squash som botten
Särskilt om man tillagar dem i ugnen med lite olivolja och salt. Såg att en TV-kock lagade detta häromdagen på Nyhetsmorgon och det såg så gott och smidigt ut
Men jag älskar de små godingarna och äter dem med glädje så ofta jag kan. Det är en ganska ny kärlek i mitt liv och våra vägar möttes först för ett par år sedan
Krama ur vätskan och blanda med smulat bröd, hackad mandel, riven vitlök och hackad persilja. Att gratinera dem i ugnen är knappast något nytt men det är gott och enkelt och då funkar det, tycker jag
Denna gången blev det både aubergine och squash och även massor med ost, gott, gott. Solen försvann precis bakom massa moln och det ser mörkt ut men det gör inte så mycket, onsdag är ju min lediga dag och jag kommer njuta av den ändå
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.