Mycket gott. Fördela mozzarellaostenoch basilikabladen på aubergineskivorna. Strö på parmesanosten. Vi käkade gratängenmed lite färska grönsaker och oliver
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Täck medostenoch grilla i ugnen tills osten smultit. Täck aubergineskivorna med den hackade löken och strö över hälften av de italiensk örterna och häll över hälften av den resterande olivoljan
Här medsquashoch aubergine i botten. Slanta squashenoch skär auberginen i bitar. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag inte varit helt frisk och så två klasser med muntliga prov på det
Ta lite tid och beräkna det där med hur mycket du kan lägga av ostsås, skinka ochsquash mellan lagren - så att du inte står där med för lite eller för mycket på slutet
Möra saftiga köttbitar medostiggratängoch löksmör. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
SÅ mycket gott man kan rulla in i pasta och vad gott det blir med fettstinn sås och massor medost. Jag lade till prosuitto och mozzarella till exempel, för det är så gott med den salta skinkan och segmjuk ost inuti rullarna
Varva aubergine- ochsquashskivormed halloumi, rucola och tomat-salsa till fina burgare. Det är lite pyssel innan man får sätta tänderna i dessa “burgare” av halloumi, squashoch aubergine, men det är det värt
Skala auberginerna och skär dem i strimlor tillsammans medsquashen. Värm olja och en vitlöksklyfta i en annan stekpanna, lägg sedan i auberginerna ochsquashen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.