Rödvinskokt högrev med senapscrème
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev
  • tärnad
  • 2 msk smör
  • 5 dl vatten
  • 5 dl rött vin
  • 3 buljongtärningar (jag använder hönsbuljong)
  • 2 dl steklökar
  • små och skalade
  • 10 vitlöksklyftor
  • skalade
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 300 g bacon
  • tärnat
  • 1 palsternacka
  • skalad
  • 1 morot
  • skalad
  • 4 potatisar
  • skalade
  • Flingsalt
  • Peppar
  • Honung
  • ½ dl färsk persilja
  • hackad
  • ½ dl färsk timjan
  • hackad
  •  
  • Senapscrème
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 msk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.