Rödvinsbräserad oxkind med salami
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxkind eller bog eller högrev
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 msk matolja + 1 msk smör
  • 0,5 dl vatten
  • 1 grovhackad gul lök
  • 1 grovhackad blekselleristjälk
  • 6 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk vetemjöl
  • 5 dl ox- eller köttbuljong
  • 1 dl rött vin
  • 1 tsk stötta fänkålsfrön
  • 100 g finstrimlad italiensk salami (gärna med smak av fänkål)
  • surdegsbröd eller potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.