SALAMI & BRIEPAJ. salt & peppar. Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld medbrieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Varva grönsakshack, tomater (spara lite till garnering), ost och pesto i pajskalet. En god paj där man kan hoppa över parmaskinkan för ett vegetariskt alternativ
Italienskpajmed bl. färsk spenat och pestoPajdeg. Lägg den avrunna spenaten i pajskalet. I natt vaknade jag vid ett-tiden och då hade jag redan hunnit drömma två mardrömmar att jag blir jagad och inte hinner fram i tid dit jag ska för jag måste ta omvägar hela tiden för att bli av med förföljarna
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
Pensla med soja och olivolja och dra något varv med salt & pepparkaret. Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda medpesto och soltorkade tomater
Glutenfri vegetarisk pajmed svamp och pesto. Tryck ut degen i en pajform och nagga med en gaffel. Som jag visade förut så bjöd jag bland annat på en matpaj på min födelsedagsmiddag som blev mycket uppskattad av mina kompisar
Finhacka prosciutton och salamin samt basilikan. Fyll det förgräddade pajskaletmed fyllningen. Pajdeg. Blanda mjölsorterna samt saltet i en matberedare monterad med kniven
Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med. Hacka löken och klipp basilika, tomat och skinka och blanda ihop med löken
Fördela den fint med en gaffel eller slev. Pestosås. Servera kycklinglasagnen tillsammans med sallad. Vispa ihop pesto, creme fraiche, vatten, salt och peppar
Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italiensk maräng. En ljuvlig pajmed extra allt. Pajen har jag gjort på en cookie botten istället för pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.