Klyv avokadon, ta ut fruktköttet och mixa det med creme fraiche, citron och salt. Lägg ett skedblad avokadocreme på bröden och toppa med löjrom och hackad rödlök
gräslök att toppa med. Löjromstoast. Mixa med mixerstav. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Häll upp soppan i glas och toppa med lite finskuren gräslök
Löjromstoastmed koriandercréme. Särskilt med tanke på någon inte äter däggdjur längre, någon tycker inte om kyckling, någon tycker inte om ost, någon tycker inte om skaldjur, någon annan tål inte nötter
Alltid lika läcker och uppskattad - en löjromstoast kan aldrig bli fel. Använd ett gott bröd som lämpar sig att steka/rosta Gräddfil eller creme fraiche Hackad rödlök En REJÄL klick löjrom Citron Dillvippa Vintips Lyxig mat kräver lyxig dryck
2 rostskivor bröd150 gram löjrom6 msk gräddfil1/2 rödlök2 citronskivor1 näve machetesalladRosta brödskivorna och skär sedan bort kanternaLägg upp på tallrik med salladen underPressa citron över brödetLägg sedan på löjromen följt av gräddfilen och hackad rödlökSnitta citronskivorna och garnera på toppenKLART
Med lite goda tillbehör och smörstekt bröd är det en av mina absoluta favoritråvaror. Lägg gräddfilen i det ena och löjrommen i det andra, täck med plastfolie och låt rinna av över natten
Lägg en klick rom på varje brödbit och toppa med gräddfil, hackad lök och en dillvippa. 1. Lägg löjrommen i ett kaffefilter och ställ i kylen i ca 2 timmar så att den blir fastare
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.