Rosta brödet och ta ut rondellen eller smörstek brödrondellerna. Om löjrommen inte är så fast och fin som den bör vara kan den läggas att rinna av en stund i en sil
Alltid lika läcker och uppskattad - en löjromstoast kan aldrig bli fel. Använd ett gott bröd som lämpar sig att steka/rosta Gräddfil eller creme fraiche Hackad rödlök En REJÄL klick löjrom Citron Dillvippa Vintips Lyxig mat kräver lyxig dryck
Tid. Ca 10 min / 2 pers. Ingredienser. 2 rostskivor bröd150 gram löjrom6 msk gräddfil1/2 rödlök2 citronskivor1 näve machetesalladRosta brödskivorna och skär sedan bort kanternaLägg upp på tallrik med salladen underPressa citron över brödetLägg sedan på löjromen följt av gräddfilen och hackad rödlökSnitta citronskivorna och garnera på toppenKLART
Löjromstoast med syrad rödlök. När vi var och njöt av vad Visby hade att erbjuda för någon vecka sedan så fick vi bland annat en otroligt god löjromstoast till förrätt
Löjromstoast. LöjromstoastStek surdegsbrödet gyllene i smör på båda sidor. löjromstoast,. Löjromstoast. LöjromstoastStek surdegsbrödet gyllene i smör på båda sidor
Grön ärtsoppa och löjromstoast. Detta är en perfekt förrätt. Havssmaken från löjrommen och kristet från krutongerna tillsammans med den lena soppan blir en sensation
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.