Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaft och mjölk. Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick tillfiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Det går även att byta ut till annan vit fisk. Lyft kastrullen från värmen och tillsätt vetemjöl och. Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng
Tillsättfiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt
Paneringen är gjord på sesamfrön och glutenfritt ströbröd men ibland gör jag även på olika sorters frön som man mixar till ett mjöl, också jätte gott och lite mer mättande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.